Dashboard | +Follow
Si Budak Mata Sepet
New Years
Wednesday, 28 December 2011 • 06:36 • 0 comments


assalammualaikum. hai kakak kakak comel dann abang abang hensem yang sudi baca blog nieyh. next year, aku dahh form 3. sekejapp jaa, aku dahh besar kan ? aku rasa mcm bru semalam jaa aku hisap botol susu. haha. form 3 beb, PMR. ouchh, aku takut aku takut. aku nak kena jadi mangsa peperangan. sekarangg, aku dahh start tusyen. sejak bulan 11 lagi. aku just ambek subjek mathematics, science and bahasa inggeris. cikgu target PMR aku dapat 5A 2B 1C. c apa ? c science. okay, aku ngaku aku tak pndai science. tp, alhamdulillah upsr aku science A. ulang sekali lagi, upsr science aku A, okay. don't be jelly. haha. so, aku dahh tekad sngt sngt nak dpt 8A. aku nak bahagiakan ibu dan ayah aku.

aku dahh bnyk buad persedian untuk 2012. lepass jaa aku tau aku dahh tak jadi pengawas, mak aku terus bawak aku beli kain untuk buad baju kurung warna putih. then, terus hntr tailor. ibu aku takut nnt tailor tanak buad baju aku. so, seminggu before buka sekolah semua barang aku dahh settle beli. hrap maklum lahh, aku mmg semngat gila nak p sekolah. bila aku cakap aku tak sabar nak pegi sekolah, mak aku selalu akan jawab mcm nieyh 'semangat nak pegi sekolah sbb bule jumpak boyprendd '. ish, ibu. sumpah haih kakak tadak boyprenddd. aku perlukan masa nak cri boyprendd yang terbaik. opss, kesitu pulokss. stopppppppp !

aku nak cerita pasal beg aku. aku beli beg body glove. bangga taktau nk habaq nieyh. ptttfff -,- buka sekolah nnt kmi boria laa rmai rmai. semua org tny, beg hang warna apa? beg hang warna apa? o.O belum smpai masanya aku nak bgtahu. tggu laa buka sekolah nnt. nnt aku tunjuk la. tak kisah laa klau sama punn. pegi sekolah nak belajar jaa punn. bukan nak p tayang beg punn. hadoi.


act, gambar ni tyme aku form 2. aku dan cousin aku, Alyaa Atikah', budak badlishah. aku pengawas bertauliah merangkap jawatan ketua exco blok tingkatan dua okay ? haha. tahun depan aku dahh tak jadi pengawas. aku letak jawatan. susah aku jadi pengawas. baik jadi murid biasa. nak beri tumpuan sepenuh la katakan. lpas jaa aku bg tau org aku dahh tak jadi pengawas, rmai yang ajak aku cheng kelas, buad jahat dan bagai. fuihh. aku bru tekad nak jadi budak baik. dahh ada syaitan hasut aku. haha. okay, jumpa saya di SMK Kulim yaa :)

xoxo, Anis Nabihah



Disclaimer


Anis Nabihah. just panggil aku, Anis. satu lima umur aku. i'm from kedah :). okayy, kawan aku gelarkan sepet. sbb mata aku sepet. another friend say, aku radio bergerak yang tak pernah habis btry. sorry, aku agak peramah. btw, thnks sesiapa yang follow aku . sayang hampa ketad ketad. muah sikit :*

Taggie Board



[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Ayuni Husna
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ayuni Husna
Background : Qihah
Font : Google